Business i skoven

- brug naturen som mødelokale


Jeg skaber et rum mellem himmel og jord, så I kan arbejde med et emne på en anderledes måde end, I plejer. Fordi I gerne vil have andre resultater, end I plejer. Naturen er rammen om de processer, jeg faciliterer. Det er den, fordi øjet skuer langt, når man er udenfor. Det er lettere at få øje på muligheder fremfor begrænsninger. Naturen giver optimale muligheder for at forbinde sig med sig selv, for refleksion og fordybelse. Jeg vil vove den påstand, at I vil opleve et andet output af at arbejde med jeres emne, end hvis jeres møde blev holdt hjemme på kontoret. Naturmøde

Hold jeres næste møde i naturen. Jeg lover, at I vil få et andet output, end hvis I har booket det bedste mødelokale derhjemme.


Emnet er frit, men her kommer alligevel et par forslag til, hvad I kan arbejde med på et naturmøde


  • Visionsprocesser
  • TeamUdviklingsSamtale (TUS)
  • En kreativ proces til projekt XY


Sådan foregår det

1) Før: I briefer mig på jeres emne og jeg kommer med et oplæg til jer, som indeholder forslag til indhold, proces og venue.

2) Under: Naturmødet afholdes. Jeg guider jer til at bruge naturen  til fordybelse, refleksion og nye indsigter.  

3) Efter: Vi debriefer i fællesskab. 


Praktisk

Seancen varer som udgangspunkt en hel dag, men kan laves kortere. Jeg har kontakt til forskellige venues, som jeg bruger afhængigt af eventet. Fælles for disse venues er, at de "kan" noget i forhold til at skabe en ramme for en seance med fokus på nærvær, fordybelse, refleksion og hvor man kommer i kontakt med sig selv. Og så gør de det muligt at være i naturen, men giver også tag over hovedet, så eventet kan afholdes i al slags vejr.FYRAFTENSBÅL

Man sidder godt rundt omkring et bål. Alle er lige og alle kan se hinanden. Ilden er det naturlige centrum og flammerne inviterer til eftertænksomhed og refleksion - i andre rammer end I plejer at bruge til den slags.  


Inden fyraftensbålet har I udvalgt et emne for seancen og jeg har forberedt at facilitere eventet til jeres emne. Her kommer nogle forslag til emner for et Fyraftensbål, men I er meget velkomne til selv at komme med emner.


Fredagsbål

Her lander I ugen på en fredelig måde. I kigger tilbage på det, I kan være stolte af i løbet af ugen. Ugen bliver lukket på en refleksiv måde og I er med garanti klar til weekenden efter fredagsbålet.


Afslutning for Projekt XY

Fyraftensbålet kan sørge for en blød landing for et projekt, I har arbejdet med. Projektet vil lande mentalt og vigtige konklusioner og pointer vil stå lysende klart og være dybt forankrede i jer.


At holde fokus

Det kan være svært at holde fokus på det allervigtigste, når der kontinuerligt er input fra utallige platforme, oppefra og nedefra. Så hvordan holder man fokus?


Fyraftensbålet varer som udgangspunkt 2 timer, men kan tilpasses jeres behov. Vi kan holde Fyraftensbålet hos jer eller også finder vi et godt sted i naturen til at tænde et bål.


Pris: 6.000,- plus eventuelle udgifter til venue.

REFLEKSIONSDØGN

Ledere – og high impact medarbejdere - står hver dag i orkanens øje. Der skal leveres på KPI’er, skabes resultater, innoveres, disruptes og slukkes ildebrande. Der skal træffes beslutninger, de skal træffes hurtigt og det skal tilmed være de rigtige beslutninger. Rigtige beslutninger er bæredygtige hele vejen rundt – de tager højde for helheden: kunden, medarbejderne og dig selv. Der er bare det ved det, at det er svært at træffe de rigtige beslutninger, når driften hele tiden kalder. Bæredygtige beslutninger er visionære og rækker ind i fremtiden.


Prøv at forestille dig et helt andet scenarie: Du har trukket stikket og ladet drift være drift. Det er helt ok, for dine medarbejdere klarer det fantastisk uden at du er der. Du sidder omkring et bål sammen med hele ledergruppen. Og faktisk sidder I bare. I er ikke taget af sted for at lave en ny strategi, eksekvere nok en kick-off, skrive gule post it’s, flå en høne for at teambuilde og lave aftensmad over bål. Du sidder bare der og kigger ind i ilden og finder mere og mere ro. Du kommer i kontakt med den, du egentlig er - og det, der giver mening for dig. Du kommer i dybere kontakt med din indre drivkraft, hvorfra du kan hente uendelige ressourcer. 


På Refleksionsdøgnet er vi til stede i og med naturen, og forbinder os med jorden, ilden, vandet og luften. Der er tid til ro og fordybelse. Selv om I er en samlet ledergruppe, så er meget af tiden din egen. Jeg guider dig til at bruge naturen til at komme dyb kontakt med dig selv, så du kan stå solidt plantet med begge ben på jorden i dit lederskab. Når du er i dyb kontakt med dig selv, så træffer du bæredygtige beslutninger, der er til gavn for helheden. For dine kunder, for dine medarbejdere, for dig selv.  

Når du er i kontakt med dit højeste selv, åbner du døren til alle dine egne ressourcer. Og tro mig, du har mange flere ressourcer end du tror og end du har adgang til, når du løber af sted og ”drifter”, slukker ildebrande og jagter salgstal.   

 

Efter refleksionsdøgnet vil du:

  • Være i kontakt med din indre drivkraft
  • Stå stærkere i dit lederskab
  • Have mere energi og overskud til din ledergerning
  • Have kontakt til mange flere af dine ressourcer
  • Vide hvordan du træffer beslutninger ud fra din intuition
  • Være bevidst om at levere kvalitet frem for kvantitet
  • Navigere mere sikkert i kaos