Mentoring: Få fintunet dit indre kompas og træf beslutninger, der holder vand

Mentorforløb 1: Skab det meningsfulde liv


Det er din opgave at designe dit liv, så det passer til dig! Det er så let at blive fanget i et liv, som minder om alle andres. Det er så let at køre ind på den 4-sporede motorvej med familieliv og karriere i fuld gear og tage del i hamsterhjulet som alle de andre. Og det er helt fint og det er lykken for mange.


Men måske er det ikke lykken for dig? Måske føles dit liv ikke meningsfuldt, sådan som du lever det lige nu? Måske har du en følelse af, at der må være mere i vente? At du ikke udlever dit fulde potentiale? At du kun bruger en brøkdel af dit selv på dit job – eller i dit liv for den sags skyld? Måske er det tid til at gå nye veje og træffe bæredygtige beslutninger for dit liv? Med bæredygtige beslutninger mener jeg beslutninger, der hjælper dig med at skabe et liv i genklang med din sjæl. Hvor du bruger dig selv på den måde, som er allermest meningsfuld for dig.


Jeg guider dig til at se, hvad det meningsfulde liv er for dig og jeg hjælper dig med at skabe en vision og en plan for, hvordan du designer og handler på at skabe et liv i genklang med sjælen.


Det får du med

Én indledende session á 2 timers varighed. Inden sessionen har du udfyldt en spørgeguide, som jeg har sendt til dig forinden.

 10 individuelle samtaler á 60 minutter. Samtalerne foregår typisk pr. telefon

Kontakt på mail mellem sessionerne. Jeg sender dig inspiration og du kan stille spørgsmål. 

Din egen specialdesignede vision og plan til at skabe dit meningsfulde liv


Pris: 12.000,- 

Mentorforløb 2: Bæredygtige beslutninger - med naturen som rejsemakker

I indiansk livsvisdom følger man årets gang i naturen. Om vinteren sættes tempoet ned, det er tid til at drømme. Om foråret sås frøene, som vokser sig store om sommeren og om efteråret er det tid til at høste.


Dette forløb følger årets gang og det starter i én af de  mørke måneder (november, december, januar eller allersenest februar). Jeg viser dig hvordan du får støtte og guidance af naturen til dit arbejde med at træffe bæredygtige beslutninger og føre dem ud i livet.


Hvad er så bæredygtige beslutninger og hvad er det, du skal træffe bæredygtige beslutninger om? Hvorfor skal det tage så lang tid? Og hvordan kan naturen være en hjælp til at træffe beslutninger?


Bæredygtige beslutninger er holistiske, de holder vand hele vejen rundt og de batter. Det er de store, vigtige beslutninger. Som har at gøre med dit ståsted i livet. Det er dig, der ved, hvad der skal træffes beslutninger om. Det kan være, du har lyst til et karriereskifte, men du ser ikke vejen klart. Eller at du har indset, at livet skal indrettes på en anden måde, men du ved  ikke hvordan eller hvad der skal til. Det kan være, at du som leder skal træffe visionære beslutninger, som har store konsekvenser. Det kan være noget fjerde eller...


Det tager tid, når de store beslutninger skal træffes. Og de skal følges til dørs, ellers er beslutningen jo bare en hensigt. Jeg guider dig til at lade naturen følge dig hele vejen fra drøm til beslutning til handling i takt med årets gang. Sidst men ikke mindst: Naturen hjælper  dig med at komme i kontakt med en energi eller et mindset, som giver dig adgang til mange flere ressourcer end du anede, du havde. Jeg viser dig genveje til at komme i kontakt med den energi eller mindset, om du vil. Derfor naturen, når du skal træffe bæredygtige beslutninger.


Det får du med

Én indledende session á 2 timers varighed (indendørs). Inden sessionen har du udfyldt en spørgeguide, som jeg har sendt til dig forinden.

10 individuelle samtaler á 60 minutter. To af de ti samtaler foregår i naturen, hvor jeg giver dig hvordan du kan forbinde dig med den energi eller det mindset, som giver dig adgang til det sted i dig, hvor du kan træffe bæredygtige beslutninger fra. De andre samtaler foregår typisk pr. telefon.

Kontakt på mail mellem sessionerne. Jeg sender dig inspiration og du kan stille spørgsmål. 

Din egen specialdesignede vision og plan til at føre din beslutning ud i livet.


Pris: 12.000,-


MENTORFORLØB 1: Skab det meningsfulde liv

Use this text block for a short and catchy phrase

MENTORFORLØB 2: Bæredygtige beslutninger - med naturen som rejsemakker

Use this text block for a short and catchy phrase


MENTORING


Mentorforløb for dig, som gerne vil have sparring til at booste din evne til at træffe bæredygtige beslutninger - for dit liv eller i dit job som leder. Persontypetests, teamroller, 360 graders målinger. Du har været der. Du er klar til personlig udvikling next level. Du er klar til at grave et spadestik dybere og fintune dit indre kompas. Det kalder på dig at undersøge dit indre lederskab på nye måder og få følgeskab til at finde den vej, der er lige præcis din vej. "Nye måder" fordi du gerne vil skabe en ny type resultater. Hvis du gør som du plejer, så får du de samme resultater, som du altid har fået. Hvis du opsøger nye veje, så får du en anden slags resultater.